Asus Zenfone moobilskal | CaseOnline.se

ASUS

ASUS

Ett taiwanesiskt elektronik företag som grundades 1989 ett innovationsrikt och prisat företag. 2008 vann de pris för världens snabbaste bärbara dator. Asus Zenfone lanserades 2014 och de har varje år sedan dess släppt nya mobiltelefoner i denna serie.

ASUS ZENFONE SKAL

CaseOnline har ett brett utbud av mobilskal till hela zenfone series från start 2016 till dagens mobiltelefoner. Ett mobilcase av silikon skyddar mobilen bra från smuts och repor.
Klarar även i de flesta fall stötar om du råkar tappa din mobiltelefon. Det erbjuds mängder av varianter av skal att välja på i vår e-butik.

ASUS ZENFONE FODRAL

Mobilplånbok uppfattas av en del som klumpigt men med tanke på att du har plånbok samt telefon i ett så är det väldigt praktiskt och dessutom ett utomordentligt skydd för din mobiltelefon. Fodralen har ofta någon typ av magnetlås vilket håller mobilplånboken stängd, och är olyckan framme så är det ett riktigt bra skydd. Mobilväska finns också de har mängder av kortplatser och fack, upp till 14 kortplatser är inte ovanligt. Dessutom plats för sedlar och i vissa modeller även myntfack.

ASUS ZENFONE SKÄRMSKYDD

Skärmskydd även kallat displayskydd är alltid bra att applicera eftersom skärmen lätt annars blir repig. Skärmskydd av härdat glas är lite tåligare och kan många gånger rädda din skärm från att gå sönder om du råkar tappa telefonen. Dit finns liknande skärmskydd avsedda för telefonens kamera vid namn kamera lins skydd.