Köp CAT S75 skal & mobilskal till billiga priser

CAT S75

Specifikationer om mobiltelefonen

Modell: CAT S75
Modellnummer: BM1S1B
Introducerad: Februari 2023
Skärmstorlek: 6.6"
Dimensioner: 171 x 80 x 11.9mm
Vikt: 268g

Mobilskal och tillbehör till Cat S75

CAT S75 är en tålig och robust telefon som passar perfekt för personer som arbetar i utmanande miljöer. Hos CaseOnline hittar du ett brett utbud av skal och tillbehör till CAT S75, som ger extra skydd mot smuts, stötar och repor.

Ett av de mest populära tillbehören till CAT S75 är mobilplånbok med plats för kreditkort. Hos CaseOnline hittar du ett antal olika fodral, tillverkade av slitstarka materialet TPU.
Vi har tillverkat olika varianter av dessa populära plånboks fodral och väskor, samtliga modellanpassade för CAT S75. Du hittar allt från enkla plånboksfodral med ett fåtal kortplatser till större väskor med utrymme för flera kort och mynt. Vissa av dessa mobilfodral har även dragkedja och extra fack för att hålla dina tillhörigheter säkra och organiserade

Vi har även skal i olika färger och utföranden till Cat S75. Skal med roterbar ring som även är kompatibel med magnetiska bilhållare. Silikon skal av TPU ger ett stadigt grepp om telefonen utan risk att tappa telefonen. Oavsett vilket mobiltillbehör du behöver, kan du vara säker på att hitta det hos CaseOnline.

När det kommer till CAT S75 skärm så kan det vara bra att skydda den extra med ett skärmskydd.
Vi har både skärmskydd av PET, HydroGel och Härdat glas 9H alla modellanpassade för CAT S75.

Sammanfattningsvis erbjuder CaseOnline ett brett utbud av mobiltillbehör till CAT S75, inklusive skal, mobilfodral och andra tillbehör som skyddar telefonen mot skador och smuts. Genom att köpa mobiltillbehör från CaseOnline kan du känna dig trygg med att din telefon är väl skyddad och att du får högkvalitativt tillbehör till ett bra pris.