Mobilskal till alla Cricket telefoner | CaseOnline.se

CRICKET

Skydda din Cricket telefon med mobilfodral eller mobilskal

Cricket Wireless är en förbetald leverantör av trådlösa tjänster i USA. Den konkurrerar främst mot andra förbetalda trådlösa tjänster som T-Mobiles Metro, Dish's Boost Mobile och Verizons Visible.

Varumärkets ursprung går tillbaka till AT&T:s förvärv av Leap Wireless International i juli 2013. Leap Wireless International var moderbolag till Cricket Wireless. Federal Communications Commission (FCC) godkände detta förvärv på 1,2 miljarder dollar i mars 2014. Som en del av övergången slog AT&T ihop sitt eget förbetalda varumärke, Aio Wireless, till Cricket Wireless för att bilda vad som nu är känt som "New Cricket" .

Mobiltelefonerna som Cricket erbjuder är inte specifikt "Cricket" telefoner utan är snarare gjorda av olika tillverkare, inklusive ledande märken som Samsung, Apple, LG och andra. Dessa telefoner är kompatibla med Crickets nätverk, som körs på AT&T:s infrastruktur. Det är också anmärkningsvärt att Cricket tillåter kunder att ta med sina egna telefoner, förutsatt att de är kompatibla med nätverket.

För att få en förståelse för utvecklingen av mobiltelefoner i allmänhet, som indirekt formar de telefoner Cricket erbjuder, kan du granska mobiltelefonernas historia. Från de första biltelefonerna på 1940-talet till dagens banbrytande smartphones, är utvecklingen av mobiltelefonteknik verkligen anmärkningsvärd.

Vi på CaseOnline är vi stolta över att tillhandahålla det bästa urvalet av tillbehör till din Cricket telefon, från robusta mobilskal och mobilfodral till robusta skärmskydd. Vårt sortiment av mobiltillbehör till Cricket telefoner är designade för att erbjuda kraftigt skydd samtidigt som du håller din telefon snygg och funktionell.

Cricket mobilfodral

Våra Cricket telefonfodral är noggrant utformade för att ge exceptionellt skydd för din telefon. Bland de mest sålda är Cricket Debut Smart Case med ett inbyggt stöd för enkel visning och en robust, stötsäker exteriör för robust skydd. Den kommer också med ett skärmskydd i härdat glas som skyddar telefonens skärm från repor och sprickor.

Cricket mobilplånbok

På CaseOnline förstår vi behovet av bekvämlighet, och det är där våra Cricket mobilfodral kommer in. De låter dig hålla din telefon och viktiga kort på ett ställe. Designade med en balans mellan stil och funktionalitet i åtanke, dessa mobilfodral är ett praktiskt mobilskydd för dem som vill hålla saker enkelt och kompakt.

Cricket skärmskydd

För att säkerställa att din telefons skärm förblir i perfekt skick erbjuder vi ett urval av olika skärmskydd anpassade för olika cricket telefoner. De är tillverkade av härdat glas och är designade för att ge det ultimata skyddet mot dagligt slitage. De finns även mjuka skärmskydd av petfilm, eller självreparerande hydrogel skärmskydd. De förhindrar inte bara repor och sprickor, utan de säkerställer också att telefonens skärm klarhet förblir kompromisslös.

Varför välja CaseOnline?

Att välja CaseOnline innebär att du investerar i högkvalitativa produkter och tjänster. Vi erbjuder en mängd olika mobiltillbehör till Cricket telefoner som är både unika och anpassningsbara.

Utforska vårt sortiment idag och upptäck det perfekta mobilskyddet till din crickettelefon på CaseOnline.