Köp mobiltillbehör till DORO telefoner hos CaseOnline.se

DORO

DORO

Doro är ett Svenskt företag som inriktat sig på trygghetstjänster och telekomprodukter anpassade för seniorer. Fram till 2008 sålde de främst hemtelefoner men har på senare tid sadlat om och säljer nu mobiltelefoner till den äldre generationen. Deras telefoner kännetecknas av enkelt användargränssnitt med enkla menyer och lite större knappar och symboler. Doro mobiltelefoner är även anpassade för funktionsnedsatta personer.

DORO SKAL

Doro tillverkar en hel del egna skal. Caseonline är återförsäljare av dessa skal men har även tillverkat en del egna skal anpassade för ett flertal olika Doro modeller.
Vi har silikonskal i flera olika färger, de ger ett bättre grepp om telefonen som annars kan upplevas som ganska hal. Vi har även hårda skal av materialet PC (Poly Carbonate).

DORO FODRAL

Återförsäljning av Doros sortiment av kvalité fodral och mobilplånböcker i skinn.
Mobilfodral med magnetiskt avtagbart skal som gör det praktiskt att besvara samtal eller om man vill lämna plånboksdelen hemma. CaseOnline har även tillverkat en del mobilfodral och väskor anpassade för Doro mobiler. Vi har fodral men från 2 kortplatser till 9 kortplatser, en del finns även med myntfack och dragkedja.


DORO SKÄRMSKYDD

Skydda din Doro med ett skärmskydd.
Det finns displayskydd av härdat glas samt mjuk plastfilm.
Vi har både Doros egna skärmskydd och våra egna tillverkade displayskydd.