Mobilskal till alla Fairphone telefoner | CaseOnline.se

FAIRPHONE

FAIRPHONE

Fairphone är ett varumärke som etablerades 2013 med syftet att skapa en positiv påverkan på miljön och samhället genom sina smartphones. Företaget är baserat i Amsterdam, Nederländerna, och verkar med ett uppdrag att skapa en rättvisare och mer hållbar elektronikindustri. En av nyckelfunktionerna som skiljer Fairphone från andra smartphone märken är deras engagemang för etiska och hållbara produktionsmetoder. Företaget hämtar material på ett ansvarsfullt sätt, säkerställer rättvisa arbetsmetoder och främjar transparens i hela leveranskedjan. De samarbetar med leverantörer för att minska miljöpåverkan från sina produkter och strävar efter att skapa en cirkulär ekonomi genom att göra deras enheter enkla att reparera och uppgradera. Fairphones smartphones är designade för att vara modulära, vilket innebär att användare enkelt kan byta ut och uppgradera delar som batteri och kameramodul. Detta förlänger inte bara enhetens livslängd utan minskar också elektronik avfall. Dessutom ger Fairphone sina användare rättvisa arbetsvillkor, inklusive rätt att reparera, och stödjer projekt som främjar ansvarsfull användning av teknik.

Sammantaget är Fairphone ett varumärke som är fokuserat på att skapa en positiv påverkan på samhället och miljön genom sina produkter. Företagets engagemang för etiska och hållbara produktionsmetoder gör det till en unik aktör inom elektronikbranschen, och en som är värd att överväga för alla som vill göra skillnad med sina inköp.

Som återförsäljare av Fairphone mobilskal och tillbehör är CaseOnline stolta över att stödja detta miljömedvetna varumärke. Vi erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa tillbehör för Fairphone telefoner exempelvis skal, fodral, skärmskydd, laddare och övriga tillbehör. Våra produkter är designade för att förbättra användarupplevelsen samtidigt som de bibehåller Fairphones etiska och hållbara värderingar. Genom att välja att köpa tillbehör från CaseOnline kan du må bra av att stötta ett företag som värdesätter socialt och miljömässigt ansvar. Vi är engagerade i att förse våra kunder med bästa möjliga produkter och service, samtidigt som vi främjar etiska och hållbara metoder inom teknikindustrin.

FAIRPHONE SKAL

Fairphone telefoner är relativt svårt att hitta mobilskal till då det är få tillverkare. CaseOnline har ett antal olika skal främst silikon och TPU skal som är något hårdare skal men ändå snarlikt silikon. Dessa mobilskal skyddar telefonen ytterligare från smuts och repor samt ger ett bättre grepp om telefonen.

FAIRPHONE FODRAL

CaseOnline har tillverkat en del mobilplånböcker till Fairphone telefoner. Fodralen har plats för 3 kreditkort och sedelfack. En mobilplånbok skyddar även skärmen. Ett magnetlås håller plånboken stängd.

FAIRPHONE SKÄRMSKYDD

Fairphone telefoner har som standard ett säkerhetsglas av märket Gorilla glas. Det är dock inte dumt att skydda detta glas med skärmskydd av härdat glas eller ett displayskydd av mjuk plastfilm. Det förhindrar smuts och repor.