HTC

HTC

HTC Corporation ett taiwanesiskt elektronik företag som bildades 1997. Mobiltelefonerna baserades till en början på Windows Mobile och de blev på då en av grundarna av Open Handset Alliance. De var största smartphone leverantören i USA 2011 innan Samsung och Apple samt andra mobiltillverkare kom i kapp, och 2017 sålde de halva design, forskning samt rättigheter till Google.

HTC SKAL

HTC har tillverkat mängder av mobiltelefoner och vi på CaseOnline har mobilskal att erbjuda till i stort alla modeller de tillverkat. Att ha någon form av mobilskal är idag ett måste då telefonerna är ömtåliga med deras allt större skärmar av glas. Vi har silikonskal i diverse varianter och färger. Skal i olika material och design, se vilket mobil skal som passar din HTC telefon bäst i vår e-butik.

HTC FODRAL

Tycker du det är praktiskt att ha med dig kontokort samt körkort så är en mobilplånbok ett smart fodral som dessutom skyddar telefonen riktigt bra. Vi har mängder av varianter och design. Välj material och färg men även funktioner som passar dig. De större mobilfodralen har plats för fler kreditkort och sedlar men även myntfack.

HTC SKÄRMSKYDD

Säkra upp skyddet av din display med ett skärmskydd. Vi har displayslydd av härdat glas och mjuka skärmskydd av olika material som hydrogel och plast film.