JAKT

Visade produkter

Payson

Våra butiker

Våra butiker

Blomgatan 17 | 973 31 | LULEÅ

Tillverkare

Garmin Astro 320 + DC-50

30-102

  -

Astro 320 är mer intuitiv och enklare att använda och tar därmed hundspårningen till en helt ny nivå. Astro 320 har som första enhet funktioner som utökade kartritningsfunktioner, funktioner för BirdsEye™-satellitbilder (abonnemang krävs), vibrationsbaserade aviseringar och en 3-axlad kompass.

 

Mer detaljer

Vald färg är slut

4 995,00 kr inkl. moms

Mer information

Tack vare en nyutvecklad antenn har den maximala räckvidden mellan Astro 320 och ett Garmin-spårningshalsband utökats med nästan 30 procent, dvs. upp till ca 15 km räckvidd i öppen terräng.

Astro 320 är både stryktålig och vattentät och konstruerad för att användas i alla miljöer, oavsett om det är smuts, fukt eller vatten så är det ingen match för den här robusta enhet.

  

DC-50 NYHET!

Vidareutvecklad och optimerad sändare för hundpejlen.DC 50 har en högkänslig GLONASS och GPS-mottagare monterad uppe på halsbandet som postitionerar din hund snabbare och bättre, även i tät skog och svårterräng.

 DC 50 är robust och vattentät och kommunicerar med Garmin Astro 320 så du kan hålla koll på din hunds exakta position. Med en ny 57 cm flätad stålantenn får du bättre tillförlitlighet och en räckvidd på upp till 14km, beroende på terräng. Dessutom har den ett uppladdningsbart lithium-ion batteri som håller upp till 54 timmar med en batterisparfunktion som slår på när det är 25% batteri kapacitet kvar.