LG

LG

LG Electronics ett dotterbolag till LG som grundades 1958. LG är en förkortning av Life`s Good. De var även pionjärer inom utveckling av den första radioapparaten i Korea. Därefter startades tillverkning av tv apparater. I Sverige såldes till en början produkter med namnet Goldstar det kommer vi ihåg från inte minst VHS videobandspelare. Dessa produkter höll dock en ganska dålig kvalité och företaget började arbeta efter en ny strategi för att förbättra lönsamheten. Varumärket gjorde en kvalitetshöjning samt sponsrade ishockey LG Hockey Games. Försäljningen visade en förbättrad attityd gentemot varumärket LG. Den första mobiltelefonen med namnet LG Chocolate släpptes 2006.
LG har sedan 2021 lämnat smartphone marknaden och satsat på andra elektroniska produkter.

LG SKAL

LG har tillverkat en mängd olika mobiltelefoner och vi har i stort sett mobilskal till alla modeller. De ligger sorterade efter olika serier i vårat kategorisystem. För att skalet ska passa just din telefon så är det viktigt du väljer rätt modell. Vi har skal i mängde av färger och design. Material av silikon, även TPU skal är populära då de är något hårdare men fortfarande klassas som silikonskal.

LG FODRAL

Ett fodral är et annat bra skydd. Det omsluter hela telefonen och skyddar den väl, dessutom kan du bära med dig kreditkort, körkort och sedlar. De har ett smart magnetlås som håller mobilplånboken stängd. Ett säkert skydds fodral om du råkar tappa mobilen.

LG SKÄRMSKYDD

Ett komplett skydd av telefonen erhålls med hjälp av ett skärmskydd. Displayskydd håller smuts och repor borta och finns i olika material som härdat glas eller vanlig plats film.
Montera ett skärmskydd är ganska enkelt.