MICROSOFT

MICROSOFT

Microsoft Corporation ett amerikanskt multinationellt företag som grundades av Bill Gates och Paul Allen 1975. Microsoft är en förkortning av "microcomputer software". Företaget är idag världens största inom programvaruutveckling med bland annat de populära produkterna Microsoft Windows och Microsoft Office. De etablerades även inom mobiltelefon marknaden där de använde operativsystemet Windows Phone. Windows Phone används bland annat i Microsoft telefoner.

MICROSOFT SKAL

Vi har modell anpassade skal i flera olika varianter och färger. Välj din modell i listan och se vilket skal som passar din telefonmodell. Ett silikon skal är ett säkert val även kallat TPU skal. Det finns även hårda PC skal (Poly carbonate) som dessutom är lite tunnare.
Skal med integrerat ställ är praktiskt när man ska se på video. Dessa skal är uppbyggda av 2 lager ett hårt skal och ett gummerat tpu skal.

MICROSOFT FODRAL

Vill du säkerställa att telefonen skyddas på bästa möjliga sätt så är mobilplånbok ett bra skydd. Mobiltelefonen hålls på plats av ett skal som sitter fast i fodralet. Mobilplånboken har ett lock med integrerade kortplatser vanligtvis 2 till 3 fack. Detta viks över skärmen och låser plånboken med hjälp av en liten magnet som är insydd i fodralet.
Under kortfacken finns ofta ett litet fack för att förvara sedlar eller kvitton.

MICROSOFT SKÄRMSKYDD

Sist men inte minst behöver du ett skärmskydd för optimalt skydda telefonen.
Displayskydd i härdat glas är att föredra men ett vanligt mjukt skärmskydd fyller också en viktig funktion. Förhindra skärmen från smuts och repor så är ett skärmskydd ett billigt alternativ.