Köp tillbehör och skydd till GPS enheter | CaseOnline.se

GPS tillbehör

GPS

Ett system för satellitnavigering GPS som står för Global Positioning System. Systemet utvecklades redan under 1970-talet av det amerikanska försvaret men sattes i drift först 1994. 2015 var 27 satelliter i drift och detta gjorde det möjligt för alla med en GPS mottagare att bestämma sin position oavsett väder, dag eller natt och jorden runt. GPS har blivit ett nödvändigt system idag.

GPS SKAL

Vi har silikon skal till de flesta populära GPS enheterna på marknaden. Garmin är sedan lång tid en stor GPS aktör inom jakt, hundpejl, fiske och friluftsliv. Våra silikon skal är modellanpassade och ger både ett bra skydd samt grepp om din GPS enhet Skalen har urtag för antenn och åtkomst för enhetens funktioner. Välj bland flera olika färger.

CYKELDATOR SKAL

Vi har silikon skal till de flesta populära cykeldatorerna på marknaden. Garmin och Bryton är stora tillverkare av cykeldatorer. Våra silikon skal är modellanpassade och ger både ett bra skydd samt grepp om din cykeldator. Skalen har urtag för fäste och åtkomst för enhetens funktioner. Välj bland flera olika färger.

GPS SKÄRMSKYDD

CaseOnline säljer skärmskydd av glas och plastfilm till GPS enheter exempelvis Garmin Astro och Garnin Alpha men även många andra modeller för vandring eller GPS telefoner. Displayskydd erbjuds även i 2-pack.

CYKELDATOR SKÄRMSKYDD

Skydda cykeldatorn med ett skärmskydd av härdat glas, vi har till de flesta cykel datorerna på marknaden. Displayskydd 1-pack och 2-pack både mjuk och hårt skärmskydd.