Billiga mobilskal och tillbehör | CaseOnline.se

MOTOROLA

MOTOROLA

Motorola inc var ett amerikanskt elektronikföretag som grundades 1028. Från start tillverkades de bilradioapparater men på senare till gått över till tele och radio kommunikation samt mobiltelefoner. Företaget delades 2011 till två enskilda företag Motorola Mobility LLC och Motorola Solutions Inc. Redan 1973 presenterade Motorola världens första mobila telefon.

MOTOROLA SKAL

Hos oss hittar du en mängd olika mobilskal till hela Motorola serien i flera typer av material och design. Mjuka och hårda mobil skal i regnbågens alla färger. Ett skal skyddar telefonens baksida samt kanter mot smuts och stötar dessutom får man bättre grepp om mobiltelefonen. Skalen är modellanpassade och du har åtkomst för telefonens funktioner.

MOTOROLA FODRAL

Ett praktiskt fodral till din Motorola telefon är en annan typ av skydd. En mobilplånbok med kort och sedel fack är samtidigt som du får en plånbok på köpet ett helomslutande skydd med magnetiskt lås. Detta gör att det är tåligt och skyddar telefonen bra om du råkar tappa den i marken. Fodralen erbjuds i flera färger, material och design. Mobiltelefonen sitter fast med hjälp av ett skal invändigt i fodralet. En del är halvt limmade och du har möjlighet att vinkla telefonen så att skalet bildar ett ställ. Detta är praktiskt vid exempelvis filmvisning.

MOTOROLA SKÄRMSKYDD

Skärmskydd av härdat glas 9H är 9 gånger hårdare än vanligt glas, det är ett laminerat glas och skuddar telefonens display utmärkt mot smuts, repor och mindre slag. Displayskyddsfilm är en mjuk plastfilm som även det är motståndskraftig mot smuts och repor. Denna film är i nästa osynlig efter den monterats på glaset. Skärmskydden har en dubbelhäftande yta vilket gör det enkelt att montera på mobiltelefonen. Vi på CaseOnline har displayskydd till de flesta Motorola mobiler.