NOKIA

NOKIA

Nokia abp är ett stort finskt telekomföretag som till en början kanske mest var känt för sin tillverkning av gummistövlar och bildäck. Under 80-90 talet var Nokia en stor och viktig aktör inom utveckling av mobiltelefonin. Nokias slogan "Connecting People" fanns ofta med i företagets logotyp. Nokia var med i skapandet av det nordiska NMT nätet och senare även GSM nätet. Under 90 talet såldes övriga delar av företaget och Nokia satsade på mobiltelefoner, där man gjorde succe och blev till slut tredje största företaget i branschen.
Nokia förlorade senare marknadsandelar efter kämpat med förseningar inom utveckling och de började slutligen samarbeta med Microsoft 2011.
Sedan 2016 tillverkar Nokia åter igen mobiltelefoner tillsammans med den finska tillverkaren HMD Glodal och de använder numera android operativsystem.

NOKIA SKAL

Är det någon telefon som varit med länge när det gäller skal till mobiltelefoner så är det Nokia telefoner. Vem minns inte Nokias knapptelefoner från 90 talet.
Vi på CaseOnline har mobilskal till alla Nokias mobiltelefoner, välj färg och material eller egenskap. Silikonskal är utmärkt val av skydd.

NOKIA FODRAL

En mobiltelefon utrustad med ett fodral exempelvis en funktionell mobilplånbok är ett väldigt bra skydd för telefonen. Praktiskt att bara med sig körkort, betalkort och sedlar.
Den traditionella plånboken behövs sällan numera. Med en praktisk mobilplånbok har du allt du behöver på ett ställe. Fodralen finns i flera modeller och utförande för de som behöver många kortplatser eller magnetiska avtagbar telefondel som gör det lätt att besvara samtal. Vi har det mesta i lager.

NOKIA SKÄRMSKYDD

Sist med inte minst så är det viktigt att skydda telefonen med ett skärmskydd då den utsätts för mycket smuts. Displayskydd förhindrar repor och smuts effektivs, vill man vara extra trygg kan ett skärmskydd av härdat glas vara ett bra val.