Köp billiga Nothing Phone mobiltillbehör och skydd | CaseOnline

NOTHING

NOTHING

Företaget Nothing grundades 2020 och tillkännagavs 2021 av den tidigare OnePlus grundaren Carl Pei. Målet med det nya företaget var att ta bort barriärer mellan människor och teknik för att skapa en sömnlös digital framtid. Nothing startade sammarbete med Qualcomm, vilket gjorde att de kunde använda Snapdragon chips i deras enheter.
Juli 2022 släpptes Nothing deras första mobiltelefon vid namn Nothing Phone (1). Telefonen har en transparent design vilket gör att användaren kan se de interna komponenterna genom baksidan av telefonen. Nothing använder ett eget operativsystem Nothing OS som är baserat på Android operativ system.

NOTHING PHONE SKAL

Ett transparent silikon skal eller av materialet TPU behåller utseendet av telefonens design.
Med ett genomskinligt skal behåller man den läckra designen av baksidan som låter användaren se de interna komponenterna samt led belysning mm.
Silikon skalet är givetvis ett bra skydd åt telefonen, skyddar baksidan samt kanterna från smuts, repor och stötar.

NOTHING PHONE FODRAL

Vi har ett antal olika fodral och väskor till Nothing Phone. Praktiska plånboksfodral med kortplatser och sedelfack skyddar hela telefonen.
Ett mycket effektivt och praktiskt skydd. Välj bland olika färger och modeller.

NOTHING SKÄRMSKYDD

Skärmskydd av härdat glas till Nothing Phone eller kanske ett privacy displayskydd?
Privacy skärmskydd skyddar både skärm och insyn av nyfikna ögon då man endast kan se skärmen om man tittar rakt framifrån. De nyfikna kan alltså ej se ditt skärminnehåll från sidan då skärmen för dom är helt svart.