OnePlus mobilskydd och tillbehör | CaseOnline.se

ONEPLUS

ONEPLUS

Ett kinesiskt företag inriktat på smartphone tillverkning grundat av svensken Carl Pei och Pete Lau 2013. OnePlus är verksamma i 30 tal länder med huvudkontor i Helsingfors, Finland. Våren 2014 släpptes Oneplus One deras första mobiltelefon. Det blev snabbt en populär budget telefon och 9 månader senare hade de sålt över 1,5 miljoner telefoner.
Fram till 2019 släpptes ungefär två mobiltelefon modeller om året. På senare år har även Oneplus släppt upp emot fyra telefon modeller per år.

ONEPLUS SKAL

CaseOnline har sedan start av Oneplus telefoner samlat skal och skydd till alla OnePlus telefon modeller. Alla skal är modell anpassade då telefonmodellerna alltid ändrar design och mått. Ett mobilskal håller telefonen väl skyddad. Ett populärt skal är av materialet silikon eller det något hårdare materialet TPU. Båda skalen klassas dock som silikonskal.
Välj din favoritfärg i vår butik. Mobilskalen finns i flera olika utföranden och funktioner, alla med åtkomst för din Oneplus telefons funktioner.

ONEPLUS FODRAL

Vi har garanterat ett fodral som passar just din Oneplus telefon, har du behov av att bära med dig kreditkort, körkort och sedlar så kanske en mobilplånbok kan vara något för dig?
Vi har ett flertal olika modeller och typer, allt från ett par kortplatser till nio kortplatser.
Färg och funktion väljer du i vår butik vi har fodral som håller din Oneplus telefon väl skyddad från smuts och olyckor.

ONEPLUS SKÄRMSKYDD

Komplettera gärna med ett skärmskydd så är du på säkra sidan, mobilens display är ömtålig och det är lätt att få repor på glaset. CaseOnline har härdat glas till den mer krävande användaren till displayskydd av mjuk plast och hydrogel film. Alla skärmskydd är dubbelhäftande och relativt enkla att montera.