Mobilskal och tillbehör till OPPO telefoner.

OPPO

OPPO

Oppo Mobile Telefommunications Corp Ltd, ett kinesiskt elektronik företag som grundades 2004. Företaget är etablerat i ett 50 tal länder och redan juni 2016 blev Oppo kinas största smartphone tillverkare. Oppo telefoner var 2019 rankat som nummer ett i kina 2019.

OPPO SKAL

Hos oss på CaseOnline hittar du Oppo mobilskal till flera olika telefon modeller. Ett mjukt silikonskal skyddar mobiltelefonen från smuts och skador. Vi erbjuder även hårda skal, samtliga case är model anpassade och passar därför din mobiltelefon perfekt.

OPPO FODRAL

Ett annat bra skydd är en mobilplånbok. Fodralet innehåller flera kortplatser och även fack för sedlar eller kvitton. Mobiltelefonen sitter fastknäppt i ett skal som är limmat inuti fodralet och skyddas bra om du råkar tappa telefonen. Vi har mobilplånböcker till Oppo telefoner i flera olika färger samt material. Du hittar din favorit modell i vår butik.

OPPO SKÄRMSKYDD

Passa på att komplettera med ett skärmskydd. Det säkerställer att du har bästa möjliga skydd för din Oppo telefon. Displayskydd av tempererat härdat glas eller mjuk plastfilm. Båda skärmskydden håller telefonen fri från smuts samt repor.