REALME

REALME

Företaget Realme grundades 2018 med huvudkontor i Shenzhen, Kina.
Li Bingzhong föredetta vice president av elektronik jätten Oppo bildade Realme som ett dotterbolag av Oppo. Efter ett par månader bildade Realme sitt eget varumärke och blev 2021 det snabbast växande mobiltelefon märket med en tillväxt på hela 830%. Den första telefonen som Realme släppte hette Realme 1. Realme telefoner säljs i Europa sedan 2019.

REALME SKAL

CaseOnline har först 2021 börjat sälja mobilskal till Realme telefoner.
Mest silikon skal i diverse utföranden och modeller. Men vi utökar utbudet av skal allt eftersom Realme telefonerna blir allt populärare i Sverige. Oavsett telefon modell så är det viktigt att skydda telefonen med ett mobilskal inte minst för att säkerställa ett bra grepp om telefonen samt hålla borta smuts och skador.

REALME FODRAL

Vi har låtit tillverka en del fodral till Realme telefonerna. Vårt mål är givetvis att kunna erbjuda en mobilplånbok till alla modeller Realme släppt. En praktisk mobilplånbok med tre kortplatser och sedelfack erbjuder vi till alla telefonerna från Realme. Ett optimalt skydd för mobiltelefonen. Hitta fodral i fem färger hos CaseOnline.

REALME SKÄRMSKYDD

Displayskydd har vi både i singel pack och 2 pack. Mjuka skärmskydd av plast eller tempererat härdat glas som tåler lite mer finns i lager.
Det erbjuds även skärmskydd i 5D glas för de telefoner som har böjda kanter så följer glaset kanterna då det är för bockat.