Köp billiga Samsung Galaxy mobilskal och tillbehör | CaseOnline.se

SAMSUNG

SAMSUNG GALAXY

Samsung Electronics grundades 1969 och är världsledande elektronik tillverkare som 2012 blev världens största leverantör av mobiltelefoner. Samsung är än idag världens största tillverkare baserat till antalet sålda telefoner. Sedan 2010 har elektronikjätten släppt ungefär 60 enheter. CaseOnline har mobilskal och skydd till i stort sett alla Samsung Smartphones sedan start 2009.Samsung släpper nya telefonmodeller under hela året, med de två större eventen hålls normalt under Januari samt Augusti månad. 

SAMSUNG GALAXY SKAL

CaseOnline har ett brett utbud av mobilskal och tillbehör till alla Samsung modeller. Här finner du mängder  av olika skal såsom backsidor heltäckande skal med fram och baksida som på ett smart sätt då även fungerar som ett integrerat skärmskydd. Åtkomst till telefonens funktioner. Skydda din dyra telefon med ett skal innan olyckan är framme. Mobilskalen tillverkas i en hel del olika material som ger bättre grepp om mobilen samt bästa möjliga skydd. Ett exempel är TPU skal som har många fördelaktiga egenskaper men ändå väldigt likt silikon. Metall skal är ofta populära inom diverse hantverksyrken men passar även bra för fritidsaktiviteter. I norra Sverige är dessa skal populära att ha med sig vid snöskoter turen. Metall skal ger en extra robust känsla och ett överlägset skydd för din telefon. Materialet i metallskalen är ofta aluminium som är lätt och ofta integrerat silikon inlägg som tillsammans bildar ett mycket stöt absorberande och starkt skydd.

SAMSUNG GALAXY FODRAL

En mobilplånbok är ett perfekt skydd för en mobiltelefon då det skyddar både fram och baksida samtidigt som du kan bära med dig kreditkort, sedlar och kvitton.
CaseOnline erbjuder en mängd olika varianter av mobilplånböcker allt från de mer slimmade modellerna med endast en kortplats till de tjockare modellerna som rymmer upp till 14 kortplatser.
En del varianter har även myntfack med dragkedja. Det finns även varianter med magnetiskt avtagbart skal, där telefonen sitter fast i ett skal som sitter fast i fodralet med hjälp av magnetism.
Dessa fodral kallas 2i1 och underlättar att besvara samtal och gör det möjligt att själv välja när och om man vill ha plånboksdelen med sig eller ej.

SAMSUNG GALAXY SKÄRMSKYDD

Ett skärmskydd är alltid bra så skyddas mobiltelefonen från repor, smuts och stötar. Displayskydd finns i en mängd olika material såsom härdat glas, pet film, hydrogel, uv lim.