Köp Samsung Galaxy A15 skal & mobilskal till billiga priser

Galaxy A15

Specifikationer om mobiltelefonen

Modell: Samsung Galaxy A05s
Modellnummer: SM-A057F/DS 
Introducerad: Oktober 2023
Skärmstorlek: 6.7"
Dimensioner: 168 x 77.8 x 8.8mm
Vikt: 194g

Samsung Galaxy A05s - Allt du behöver veta!

Samsung är ett namn som är synonymt med innovation och kvalitet och Samsung Galaxy A05s är inget undantag. Detta är inte bara en mobiltelefon, det är en upplevelse. Mobiltelefonen har kraftfulla funktioner under sin eleganta exteriör. Från en kraftfull processor till gott om lagringsutrymme så denna enhet uppfyller behoven hos den moderna användaren. Samsung Galaxy A05s är en kombination av estetik och ergonomi, dess design är något att uppleva.

Levande display

Med en klar och ljus 6.7-tums FHD+ skärm så erbjuder Samsung Galaxy A05s en fantastisk visuell upplevelse för spel, streaming och bilder

Flera kameror

Ta dina favoritbilder med din Samsung Galaxy A05s. Ta landskapsbilder med huvudkameran, mer detaljerade bilder med makrokameran, porträttbilder med djupkameran och dina favoritselfies med frontkameran.

Kraftfullt batteri

Samsung Galaxy A05s har ett kraftfullt 5 000 mAh batteri som gör att du kan streama, spela, surfa och fotografera vart du än är och när batteriet börjar ta slut så har den en upp till 25W snabbladdning som fyller batteriet snabbt.

Fingeravtrycksensor

Med en fingeravtrycksensor på sidan om din Samsung Galaxy A05s, så är din telefon alltid skyddad.