Köp Samsung Galaxy Z Flip 6 skal & mobilskal till billiga priser

Galaxy Z Flip 6

Specifikationer om mobiltelefonen

Modell: Samsung Galaxy Z Flip 6
Modellnummer: SM-F741B/DS
Introducerad: Augusti 2024
Skärmstorlek: 6.7"
Dimensioner utfälld: 165.1 x 71.9 x 6.9mm
Dimensioner hopvikt: 85.1 x 71.9 x 14.9mm
Vikt: 187g

Mobilskal och tillbehör till Samsung Galaxy Z Flip 6

Upplev den banbrytande tekniken från Samsungs senaste telefon, Galaxy Z Flip 6. Den omfamnar framtiden och ger en unik blandning av stil, funktionalitet och innovation som är svår att matcha. Den nya Samsung Galaxy Z Flip 6 sätter en högre standard med sin större täckskärm, en funktion som har spekulerats över i de senaste läckorna. Designen handlar inte bara om estetik det handlar om att förändra hur du interagerar med din smartphone.

Enligt de senaste rapporterna kommer Samsung Galaxy Z Flip 6 att debutera på ett Galaxy Unpacked evenemang den 26 juli. Detta högprofilerade event kommer att visa upp det bästa av Samsungs teknologi. Förutse ankomsten av en telefon som omdefinierar smartphone landskapet. Var en av de första som förstår denna nästa generations telefon och upplev dess underverk i första hand.
CaseOnline erbjuder mobilfodral och skydd till din Samsung Galaxy Z Flip 6 innan telefonen är släppt på marknaden, så köp ditt mobilfodral eller mobiltillbehör i tid så har du ett skydd när du får din nya telefon.

Upptäck en värld av möjligheter med CaseOnline, din butik för Samsung Galaxy Z Flip 6 tillbehör. Vi har täckt dig med ett omfattande urval av mobiltillbehör som mobila plånboksfodral, telefonfodral, skärmskydd och mer. Varje tillbehör är designat för att förbättra din Samsung Galaxy Z Flip 6 upplevelse, vilket säkerställer att din telefon inte bara är skyddad utan också snygg. Utforska vårt breda utbud och hitta det perfekta telefonskalet som kompletterar din livsstil. CaseOnline är här för att göra din Samsung Galaxy Z Flip 6 lika unik som du är. Handla hos oss idag!