Mobilskal och mobilfodral til Samsung Galaxy Z Fold serien

Galaxy Fold Serien

Samsung Galaxy Z Fold Serien

Välkommen till Samsung Galaxy Z Fold serien, en värld av innovativ teknik i din hand. Samsung Galaxy Z Fold 4, som lanserades i augusti 2022, är efterträdaren till Galaxy Z Fold 3 och en del av Samsungs fantastiska Z serie. Denna vikbara smartphone är mycket mer än bara en telefon, den är en fullstor enhet som smidigt passar i din ficka. Kolla meddelanden, ta foton, spela musik och mycket mer, allt utan att ens öppna telefonen.

Samsung Galaxy Z Fold serien är utrustad med den senaste tekniken. Den har en 7,6 tum stor vikbar AMOLED-display, en 6,2 tum stor ytterdisplay, tre kameror, ett 4,400mAh batteri och stöd för S-Pen. Dessa funktioner gör det möjligt att njuta av en sömlös och dynamisk användarupplevelse, oavsett om du spelar spel, tittar på filmer, arbetar på distans eller bara surfar på webben.

Förutom dess imponerande tekniska specifikationer, erbjuder Galaxy Z Fold 4 mer hållbarhet och är nu utrustad med Samsungs kraftfullaste processor. Detta gör att den kan hantera de mest krävande uppgifterna utan att kompromissa med prestandan. Med Galaxy Z Fold 4 får du också möjlighet till fördelaktiga erbjudanden, till exempel att få en valfri Galaxy Watch5 till ett kraftigt reducerat pris.

Samsung Galaxy Z Fold serien är verkligen en spelväxlare inom smartphone tekniken. Den kombinerar det bästa av båda världar - en kraftfull, högpresterande smartphone och en kompakt, bärbar enhet.

Gör det till en upplevelse idag. Upptäck den revolutionerande världen av Samsung Galaxy Z Fold serien nu.