Köp Smartwatch armband och tillbehör | CaseOnline.se

SMARTWATCH TILLBEHÖR

SMARTWATCH ARMBAND, SKAL & TILLBEHÖR

Hos oss på CaseOnline hittar du Armband och tillbehör till din smartklocka. Vi har ett brett sortiment av ersättningsarmband i olika material och kulörer.
Vi jobbar ständigt med att bredda sortimentet och hittar du inte det du söker så skriv gärna ett mail till oss. Apple, Samsung, Fitbit, Garmin och Huawei är de som ständigt släpper nya smartklockor men vi försöker hålla utbudet i takt med att det lanseras nya modeller. Dagens smartklockor är dyra och ömtåligare än en traditionell klocka så vi har även olika typer av skydd som skal, skärmskydd och armband med inbyggda skal. Snygga och starka armband i rostfritt stål är populärt de finns i en mängd olika utföranden.

SMARTWATCH ARMBAND

Vi har utbytbara smartwatch armband i en mängd olika utföranden och material. Silikon armband i en mängd olika färger och modeller. Även två färgade samt ventilerade armband.
Våra utbytbara klockarmband är modellanpassade och levereras komplett med fastsättnings sprintar. Rostfria stålarmband som kan justeras i längd så medföljer även verktyg för att korta armbandet. Det finns magnetiska armband med dolt knäppning dvs de låses med magneter som är inbyggda i armbandet. Alla våra armband är nickelfria. Läder armband finns både med sprint lås samt easyfit snabb fäste. Välkommen att handla armband hos CaseOnline.

SMARTWATCH SKAL

Vi har skal till smartklockor både bumpers och skal med inbyggda skärmskydd av glas i en mängd läckra färger. Skalet är modell anpassat och knäpps över klockans kanter,
Våra smartwatch skal med inbyggt glas skyddar hela klockan från repor smuts och stötar. Vi har även skal av rostfritt stål i olika design och färger. Med ett skal till smartklockan förändrar du utseendet så det passar just dig. De flesta skalen går att matcha med ett armband i samma färg.

SMARTWATCH SKÄRMSKYDD

Skydda den dyra smartklockan med ett skärmskydd. Vi har både mjuk plastfilm eller härdat glas skärmskydd. En del displayskydd är böjda och följer klockans form, dessa kallas ofta 3D skärmskydd.

SMART WATCH LADDKABLAR

Precis som telefoner så har inte smartwatch tillverkarna ännu enats om gemensam ladd kontakt för smartklockor. Därför erbjuder vi olika ladd kablar och adaptrar för din smartwatch.
USB adapter till smartklockand uttag gör at du kan ladda den med mobiltelefonens kabel eller från datorn. Praktiskt om du ska ladda klockan på jobbet eller annan plats eller behöver en reserv kabel. Våra ladd kablar är modellanpassade.