Klocktillbehör till Garmin Descent serien

Garmin Descent series

Garmin Descent Series: symbolen för undervattensutforskning och dykberäkningar

Ge dig ut på en resa under ytan med Garmin Descent serien det oöverträffade utbudet av dykklockor som är designade för att uppfylla de unika kraven hos både fritids och professionella dykare. Descent serien kombinerar sömlöst avancerad dykteknik med robust wellness spårning och smarta funktioner som den ultimata följeslagaren för undervattensäventyr och erbjuder en berikande och säker dykupplevelse.

Dykfärdig hållbarhet

Konstruerad för att motstå de tuffaste undervattensmiljöerna, har varje Garmin Descent klocka en robust konstruktion som uppfyller standarder för dykhållbarhet. Från förstärkta safirkristaller till korrosionsbeständiga titanramar, dessa klockor har vattenbeständighet och motståndskraft mot tryck, vilket säkerställer tillförlitlighet på djup som utmanar mänskliga gränser.

Avancerad dykberäkning

Utrustad med multi gas och multi mode kapacitet, inklusive stöd för nitrox och trimix, erbjuder Garmin Descent serien realtidsövervakning av kritiska dykdata. Upplev exakt spårning av djup, tid, temperatur och uppstignings-/nedstigningshastigheter, tillsammans med säkerhetsstoppvarningar. En omfattande svit av dykalgoritmer, inklusive Bühlmann ZHL-16c, säkerställer noggrann dekompressionsmodellering för säkrare dykupplevelser.

3D kartläggning och navigering

Med inbyggd GPS och GLONASS stöd, tillsammans med undervattens 3D kartläggningsmöjligheter, sätter Garmin Descent serien ett nytt riktmärke inom undervattensnavigering. Markera ingångs och utgångspunkter, ställ in waypoints och spåra din dykbana med exakt noggrannhet. Integrerade sensorer som en kompass, gyroskop och accelerometer förfinar ditt navigationssinne ytterligare.

Holistisk hälsospårning

Utöver dess dykfunktioner erbjuder Descent serien ett brett utbud av hälso och prestationsmått. Håll koll på din puls, övervaka sömnmönster och mät syremättnadsnivåer med pulsoximetern. Avancerad analys som VO2 max och stressspårning ger en helhetsbild av ditt välbefinnande, både under vattnet och på land.

Uppkopplad upplevelse

Håll kontakten även när du är mil från stranden. Synkronisera dykdata utan ansträngning med Garmin Dive™ appen för detaljerad analys och loggning. Ta emot smarta aviseringar och få tillgång till musikstreamingtjänster när du är ansluten till en kompatibel smartphone. Kontaktlösa betalningar via Garmin Pay™ erbjuder ytterligare bekvämlighet.

Personligt verktyg

Anpassa din Garmin Descent klocka för att matcha din dykstil. Välj bland en uppsjö av urtavlor, datafält och dyklägen för att passa dina behov. Förbättra din dykdators funktionalitet genom att ladda ner specialiserade appar och widgets från Connect IQ™ Store.

Garmin Descent serien omdefinierar undervattensutforskning och erbjuder en oöverträffad blandning av dykfunktioner, intelligenta funktioner och robust konstruktion. Oavsett om du är en erfaren professionell dykare eller en entusiastisk snorklare, är Descent-serien din nyckel till att låsa upp djupets mysterier, säkert och intelligent.

Utforska vårt breda sortiment av klockarmband och tillbehör till Garmin Descent, välkommen till CaseOnline!