Skärmskydd 3D Soft HydroGel Sony Xperia 10 Plus (I4213)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

hitta rätt produktmodell för din mobil

Skärmskydd 3D Soft HydroGel Sony Xperia 10 Plus (I4213)

 • Mjukt skärmskydd
 • Tjocklek 1.125mm
 • 100% transparent
99,00  kr (inkl. moms) 79,20  kr (exkl. moms)
Inkl. moms
check i lager

local_shipping ALLTID FRI FRAKT

Betala tryggt med Nets Checkout

HydroGel skärmskydd till Sony Xperia 10 Plus

Sofistikerat displayskydd

3D Soft Hydrogel är ett avancerat och noggrant utformat skärmskydd för att erbjuda ett säkert skydd för din Sony Xperia 10 Plus display. Tillverkad med banbrytande 3D hydrogelteknologi ger det ett komplett skydd för din telefons skärm och förhindrar effektivt från repor, smuts och dagligt slitage. Dess mjuka men robusta sammansättning absorberar stötar och förhindrar sprickor eller splittring, vilket säkerställer att din Sony Xperia 10 Plus skärm förblir felfri och fläckfri.

Kristallklar och ultratunn design

Upplev din Sony Xperia 10 Plus fantastiska skärm utan någon förvrängning av bildkvalitèn. 3D Soft HydroGel displayskydd har en kristallklar design som behåller den ursprungliga skärmens ljusstyrka och klarhet. Med bara 0.125mm tjocklek erbjuder det en beröringskänslig upplevelse, så att du kan navigera din telefon utan ansträngning. Säg adjö till skrymmande skärmskydd som förstör din enhets estetik och omfamna det ultratunna, nästan osynliga skyddet som håller din Sony Xperia 10 Plus ren och snygg.

Problemfri installation och långvarig vidhäftning

Att installera 3D Soft HydroGel skärmskydd är relativt enkelt. Avancerade limteknologin säkerställer en stark bindning som håller länge utan att lossna eller förlora sin effektivitet. Skärmskyddet lämnar inga märken efter sig. Håll din Sony Xperia 10 Plus display säker och med detta pålitliga och hållbara skärmskydd.

Vad är 3D Soft HydroGel?

HydroGel skärmskyddsmaterialet är en revolutionerande produkt inom området skärmskydd, som kommer ifrån den kemiska bearbetningen av polymernätverk som har höga vattenabsorberande egenskaper. Tänk på HydroGel som en tekniskt avancerad form av plast som, när den bearbetas, får överlägsna skyddsegenskaper och ultratransparens.

Termen "Hydro" avser användningen av vatten i tillverkningsprocessen, medan "Gel" betecknar den flexibla, kuddliknande egenskapen hos materialet. Materialet är betydligt mer flexibelt och stötdämpande jämfört med traditionella skärmskydd av glas eller plast. Resultatet är ett skärmskydd som är anmärkningsvärt tunt, nästan osynligt för blotta ögat, och som kan skydda din telefons skärm mot vanliga droppar, repor och till och med fläckar.

HydroGel skärmskydd är inte bara genomskinliga, utan de bibehåller också ursprungliga klarhet och beröringskänslighet. De är designade för att passa Sony Xperia 10 Plus display. Med korrekt montering bildas inga bubblor, till skillnad från konventionella plastskydd. Mindre bubblor kan försvinna efter några dygn med hjälp av den självläkande funktionen hos HydroGel materialet, även mindre repor försvinner med tiden.

I huvudsak kombinerar HydroGel skärmskydd de bästa egenskaperna hos både plast och härdat glas skärmskydd, vilket ger din telefons skärm optimalt skydd och klarhet utan kompromisser.

Specifikationer

Färg: Transparent
Kompatibilitet: Sony Xperia 10 Plus
Material: Hydrogel

Innehåll
1x skärmskydd (telefon ingår ej)
2x servett

CaseOnline
44-792
0.01 kg
2019-03-08
7315700024250
Specifikationer
Grundfärg
Transparent
Produkttyp
Skärmskydd
Kompatibelt med modell
Sony Xperia 10 Plus
Material
HydroGel Film
Kompatibelt med märke
Sony
Kompatibelt med modell ID
I4213
HS Code
70200080
Skick
Ny
Färg
Transparent
Färgmönster
Enfärgat
Tjocklek (mm)
0.125
Produktnamn
3D Soft Hydrogel
Antal
1
LEVERANS

Standardfrakt 1-5 vardagar - Fri Frakt 0kr

RETUR

30 dagars ångerrätt på alla köp hos CaseOnline.se
Läs mer om ångerrätt/reklamation under Köpvillkor

BETALNING

Vi erbjuder säker betalning med Nets Easy.
Avgiftsfria betalningsalternativ.

 • Kort 
 • Faktura 
 • Swish 
 • Internetbank
 • Delbetalning
 • "Fantastiskt bra service av mycket trevlig personal!." - Christer W (Facebook.CaseOnline.se)
 • "Jösses vad bra!! Hinner knappt beställa innan det ligger i brevlådan!!" - Malin T. (Facebook.CaseOnline.se)
 • "Grymt bra service och snabb leverans! Rekommenderas varmt!" - Linda Mari J. (Facebook.CaseOnline.se)
 • "Det gick snabbt och enkelt och priset var bra. Bara gott att säga om just denna köpupplevelse" - Peter D. (Google recension)
 • "Tradera recensioner 4.9 av 2842 positiva omdömen och 29 negativa." (Tradera.CaseOnline)