Sony Xperia mobilskal och skydd | CaseOnline.se

SONY

SONY

Företaget bildades i en sammanslagning av Ericsson och Sony år 2001. Ericsson precis som Nokia kämpade under 90 talet med komponentbrister vilket ledde till föreningar av nya telefon modeller. Förlusterna vänders till vinst 2004. Sony Corporation köpte 2012 resterande halva av Ericsson och bytte därmed namn till Sony Mobile Communications.
Huvudkontoret placerades i Tokyo.

SONY SKAL

Mobilskal till Sonys alla olika serier av telefoner, hos CaseOnline hittar du garanterat ett skal som passar just din mobiltelefon. Ett skyddande silikon skal kan vara en bra start, köp den färg och funktion som passar din telefon bäst i vår e-butik. Du har fortfarande tillgång till alla funktioner på din telefon då alla våra mobilskal är modell anpassade.

SONY FODRAL

Det populäraste fodralet till mobiltelefonen är nog mobilplånboken. Det är ett smart och praktiskt fodral eftersom det både skyddar telefonen samtidigt kan du bära med dig kort och andra tillhörigheter. Vi erdjuder mängder av varianter, färger och material av fodral samt väskor. En del mobilplånböcker har vi låtit tillverka exempelvis de större fodralen som rymmer upp till nio kort, mobilplånboken kallas då dubbelflip.

SONY SKÄRMSKYDD

Eftersom telefonen är ganska dyr och har en ömtålig glas skärm så bör den skyddas av ett skärmskydd. Displayskydd av enklare modell såsom plastfim eller det lite kraftigare skyddet av härdat glas. Samtliga skärmskydd har en dubbelhäftande baksida och monteras ganska enkelt. CaseOnline har även skärmskydd för själva kameran då de på senare tid är allt större och mer avancerade. Dessa kamera lins skydd finns också i material härdatglas och plastfilm.