SURFPLATTOR TILLBEHÖR

SURFPLATTOR

Redan 1888 tog Elisha Gray patent för en elektoronisk enhet som kunde fånga handstil med hjälp av en penna. Under tidigt 1960-tal uppfanns RAND tablet.
Bärbara pekdatorer har funnits sedan 90-talet exempel Gridpad från 1989 och Microsoft Tablet PC sedan 2001. Några tidiga tillverkare av minisurfplattan med skärmstorlek mellan 5" till 7" var Samsung Tab och Google Nexus 7. Pekplattan blev årets julklapp 2010 och Apple iPad dominerade marknaden 2011. Apple släppte 2012 minipekplattan iPad Mini på 7,85" för att konkurrera med Google Nexus 7.

SURFPLATTE SKAL

CaseOnline säljer en mängd olika skal och skydd till marknadens alla surfplattor. Silikonskal, Liquid skal och stöttåliga skal med integrerade ställ. Vi har det mesta i lager. Surfplattan som idag har allt större skärmar är ömtålig och bör skyddas med ett skal. Ett skal ger även ett bra grepp om surfplattan, en del skydds skal har inbyggt ställ eller handtag. Vi har även skal för barn i skumgummi liknande material som tåler att tappas och de har ett handtag som går att vinkla som ett ställ vilket är praktiskt vid filmvisning.

SURFPLATTE FODRAL

Vill man skydda surfplattan riktigt bra är ett heltäckande fodral ett utmärkt val. Fodralets lock skyddar skärmen från repor och smuts samtidigt som det går att veckla ihop som ett ställ i flera olika vinklar. Vi har även kraftigare fodral men roterbar funktion för att vrida surfplattan horisontellt eller vertikalt. En del fodral har axelrem eller integrerat handtag på baksidan av skalet.
Med ett skydds fodral skyddas surfplattan riktigt bra och är även enkel att bära med sig.

SURFPLATTE SKÄRMSKYDD

Skydda surfplattan med ett skärmskydd av härdat glas eller plastfilm så hålls smuts och repor borta från surfplattans display.