Köp mobilskal och skydd till Vivo telefoner | CaseOnline.se

VIVO

VIVO

VIVO Communication Technology Ltd är ett kinesiskt multinationell tillverkare av smartphones med huvudkontor i Gongguan. Företaget grundades 1995 och tillverkade till en början telefoner med och utan sladd. 2011 startade de sin smartphones tillverkning och under 2020 lanserades deras smartphones i Europa. Vivo och Zeiss började samarbeta 2020 för att förbättra kamera delen i telefonerna och de släppte sin första mobiltelefon med Zeiss tekniken i Vivo X60 serien.

VIVO SKAL

Vi säljer mobilskal till Vivo telefoner i en mängd olika material och färger.
Silikon skal är ett bra och stilrent skydd för telefonen. Mobilskalet håller smuts och repor borta samtidigt som det get ett bättre grepp om telefonen.

VIVO FODRAL

Ett praktiskt fodral är mobilplånboken som har plats för både kreditkort och sedlar. Fodralet skyddar även hela telefonen runt och håller telefonen väl skyddad från smuts, repor och om du råkar tappa mobilen. Vi har varianter i olika färger, material samt antal kreditkortsplatser. Det finns även modeller som har avtagbar plånboksdel vilket kan vara praktiskt då man inte vill ha med sig plånboken. Plånboksdelen i sådana fodral sitter fast med hjälp av magnetism.

VIVO SKÄRMSKYDD

Displayskydd är ett självklart val då dagens telefoner är dyra och ömtåliga.
CaseOnline har både skärmskydd av plastfilm samt härdat glas vilket är tåligare skydd.
På senare tid har det även blivit populärt att skydda mobilens kamera då även dessa blir större samt är ömtåliga.
Även till Kameran finns både mjukt kameraskydd eller härdat glas skydd för mobil kameran.