Mobilskal till alla Wiko telefoner | CaseOnline.se

WIKO

Wiko mobilfodral och tillbehör

Wiko är ett franskt företag som är ett helägt dotterbolag till den kinesiska mobiltelefontillverkaren Tinno Mobile. Företaget grundades i februari 2011 av den franska affärsmannen Laurent Dahan och dess huvudkontor, design- och marknadsföringsteam är baserade i Marseille, Frankrike.

Wiko började med att leverera mestadels dubbla SIM-kort Android-smartphones, och sålde 1,7 miljoner smartphones i Frankrike 2013, vilket motsvarar 7% av den franska marknaden. Det gjorde företaget till landets näst största smartphoneföretag efter Samsung.

Företagets övergripande uppdrag är att öppna en värld av möjligheter med sina gemenskaper. Wiko betraktar inte din smartphone som bara en enhet, utan som en mänsklig förlängning. De strävar efter att skapa tillgängliga smartphones med den senaste teknologin och stark batteriautonomi som du kan förlita dig på hela dagen, och längre.

Wiko började 2011 i Marseille, Frankrike, när två långvariga vänner, James Lin, VD för Tinno group, en kinesisk innovativ industri, och Laurent Dahan, en fransk visionär entreprenör, bestämde sig för att förena sina krafter med ett gemensamt mål: att göra smartphoneteknik tillgänglig för alla.

Wiko är idag ett globalt mobilvarumärke som verkar i över 30 länder runt om i världen, samtidigt som det fortfarande är mycket knutet till sina rötter och startup anda. Detta gör både företaget och varumärket unika

CaseOnline är specialiserade på att tillhandahålla förstklassiga mobiltillbehör för alla Wiko telefonmodeller. Vårt omfattande utbud av produkter inkluderar mobilplånböcker, mobilfodral, mobilskal, skärmskydd och en mängd andra tillbehör utformade för att skydda din Wiko telefon.

Mobilplånböcker för Wiko

Våra mobil plånböcker för Wiko telefoner handlar inte bara om skydd, de handlar om bekvämlighet. Dessa plånboksfodral är designade för att hålla din telefon säker samtidigt som de ersätter din traditionella plånbok. De erbjuder flera platser för kort och kontanter, vilket gör dem till en perfekt blandning av funktionalitet och stil.

Wiko mobilfodral

Vi förstår att din Wiko telefon är en investering, och vi strävar efter att hjälpa dig skydda den. Vårt sortiment av telefonfodral innehåller en mängd olika alternativ, från snygga plast eller silikonfodral till plånboksfodral i läder. Varje fodral är designat för att förhindra att din Wiko telefon glider ur din hand, vilket säkerställer att den alltid är säker och trygg.

Skärmskydd till Wiko

Våra skärmskydd för Wiko telefoner är designade för att hålla din skärm repfri och i perfekt skick. De erbjuder en tydlig, fri sikt av din skärm, vilket säkerställer att du kan njuta av din Wiko telefons skärm till fullo. Vi har en mängd olika displayskydd som alla skyddar skärmen på ett bra sätt.

Wiko mobiltillbehör

Förutom mobilplånböcker, telefonfodral, mobilskal och skärmskydd erbjuder vi även en rad andra tillbehör till Wiko telefoner. Dessa inkluderar magnetiska fodral, flipfodral och mer. Varje tillbehör är designat för att förbättra din Wiko telefon och ge dig den bekvämlighet och funktionalitet du behöver.

På CaseOnline har vi åtagit oss att tillhandahålla pålitliga och prisvärda mobilskydd och bra service till våra kunder över hela världen. Vi tror på kvalitetssäkring och det är därför våra kunder litar på oss år efter år. Utforska vårt utbud av tillbehör idag och upptäck varför vi är det bästa valet för Wiko mobiltillbehör.