Xiaomi mobilskal och tillbehör | CaseOnline.se

XIAOMI

XIAOMI 

Xiaomi Inc är kinas största tillverkare och försäljare av mobiltelefoner. Företaget bildades 2010 med huvudkontor i Peking. Företaget presenterade sin första mobiltelefon så sent som 2011 och har sedan dess expanderat och passerat både Samsung och Apple i antalet sålda enheter i kina. Xiaomi telefoner började säljas i Europa 2016.

XIAOMI SKAL

Skydd till Xiaomi mobiler har vi gott om i vår e butik. Mobilskal i alla dess former och färger. Mobilens baksida och kanter skyddas bra med ett smart mobilskal. Telefonens funktioner påverkas inte av ett modell anpassat skal. Skalen har hål för knappar, kamera och laddningsuttag. Ett mjukt silikonskal förbättrar greppet om telefonen. Genomskinliga skal ger ett stilrent utseende.

XIAOMI FODRAL

Med ett fodral till telefonen så är du alltid komplett, plånbok och mobil i ett. En mobilplånbok har både kortplatser och sedel fack, en del fodral har ibland även myntfack.
Kolla in vårat breda sortiment av fodral så hittar du säkert en mobilplånbok som passar just dig och din telefon modell. Upplever man mobilplånboken som klumpig så har vi även andra modeller av fodral exempelvis med kortfack på baksidan av ett skal. Finns även varianter som hängs runt halsen.

XIAOMI SKÄRMSKYDD

Displayskydd och skärmskydd i flera olika varianter och material som härdat glas och mjukare material har vi till alla Xiaomi telefoner. Det är viktigt att skydda den dyra skärmen från smuts, repor och yttre påverkan då en display är dyr och ömtålig. Undvik dyra reparationer ett härdat glas skärmskydd är ett bra alternativ.